Keskustojen ilmeet

Ylpeästi erilaisia

Vantaan keskustoilla on omat erityispiirteensä, joista on syytä olla ylpeitä. Maisema, rakennusperintö, julkiset tilat ja kulttuuri luovat kullekin paikalle omanlaisensa tunnelman ja luonteen. Kaupunkikeskukset muodostavat rakenteen Vantaan hermoverkolle, jossa jokainen keskusta on oma, elintärkeä yksikkönsä.

Aviapolis
Aviapoliksen luonnetta ilmentävät voimakas kasvu, työpaikkojen suuri lukumäärä, laajat ja monipuoliset kaupan alueet sekä edistyksellinen yritystoiminta.

Lue lisää

Hakunila
Hakunila on kehittyvä urheilu-, kulttuuri- ja monikulttuurikeskusta, jota ympäröivät puistot, ulkoilualueet ja historialliset maatalous- ja kartanomiljööt.

Lue lisää

Kivistö
Kivistön keskustassa näkyvät värit, leikkisyys ja kekseliäs maisema-arkkitehtuuri. Kivistön keskusta edustaa visuaalisesti uudenlaista tyyliä.

Lue lisää

Koivukylä
Koivukylän keskusta on sekoitus pientä ja suurta sekä uutta ja vanhaa. Monipuolisuutensa vuoksi Koivukylän keskusta on tunnistettava ja ainutlaatuinen.

Lue lisää

Korso
Korson kerroksellinen ja jatkuvasti kehittyvä kaupunkikuva ilmentää alueen historiaa 1800-luvulta aina nykypäivään asti.

Lue lisää

Myyrmäki
Myyrmäen keskusta on elävä ja yhteisöllinen. Vilkkaassa keskustassa kaupunkitilan elementit sekoittuvat katutaiteen väreihin ja muotoihin.

Lue lisää

Tikkurila
Tikkurila on liikenteen ja kaupankäynnin keskus, jota kehitetään korkeammaksi, tiiviimmäksi ja eri toimintoja sekoittavaksi kaupunkikeskustaksi.

Lue lisää